Verbinding met jezelf

Levenskunst in de praktijk

wit-zeil

Iedereen heeft zo zijn eigen geschiedenis, waardoor je je bent gaan aanpassen. Maar door de aanpassing ben je ook een stukje van jezelf kwijt geraakt. Er is niets fijner dan de ruimte en de vrijheid te ervaren om helemaal jezelf te zijn.

Zonder het te beseffen werk je onbewust gevoelens weg en zoek je compensatie om pijn, leegte of gemis te verlichten. Door bijvoorbeeld meer op je werk gericht te zijn. Of je te verdoven met TV kijken, alcohol, social media, overconsumeren enzovoort. En typisch genoeg zijn dat allemaal verslavingen om iets te compenseren. Het is gewoon lastig om te durven voelen. En ik weet dat als geen ander.

Maar deze gevoelens zijn er wel en komen ergens vandaan. Ik ben steeds meer gaan inzien dat daaronder verlangens zitten.

Daarom organiseer ik een dag om een andere verbinding dan de gewoonlijke ‘overleving’ te verkennen. Zo leer je jezelf beter kennen en waarderen.

Waarom nog aanpassen en op zoek naar waardering? Het geeft een enorm gevoel van ruimte en vrijheid als je helemaal jezelf durft te zijn.

Het is een verkenning en een dag om onvoorwaardelijk met jezelf in verbinding te staan en in contact te zijn met mensen die dat ook willen. Een belangrijk onderdeel van Levenskunst in de praktijk. Dat opent deuren.

Datum: Zondag 12 november
Start: 10:00 uur (inloop 9:45 uur)
Eind: 16:00 uur
Locatie: Praktijk Thuisvaart, Noordwijkerhout
Begeleiding: Nic Oosterveer
Prijs: € 95,-

Aanmelden

The website will be translated into English in 2023.

Are you straight or do you identify yourself within the lhbtiq+ community?

I work with people and love human beings beyond their gender, race, religion, and sexual orientation.

It’s you I’m interested in, whoever you are, regardless of any color or form.

You are very Welcome here.

With love, Nic 

Snel contact?