Persoonlijke levensbegeleiding voor een bezield en gelukkig leven

Ik begeleid je in het accepteren van wat je ervaart en onverwerkte gevoelens te doorvoelen, zodat jij een bezield en gelukkig leven kunt leiden.

Persoonlijke levensbegeleiding
Persoonlijke levensbegeleider

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je leven, ervaar je terugkerende patronen, of wordt het je allemaal teveel?

Voel je je angstig, verdrietig, boos, teleurgesteld, eenzaam of ongelukkig? Slaap je slecht door te piekeren of ervaar je een nerveus en opgejaagd gevoel? Ben je op zoek naar jouw passie, naar jouw doel in het leven?

Het kan soms zelfs voelen alsof er een steen op je borst rust. Je vraagt je af of je deze onrust en klachten maar moet accepteren.

Als persoonlijk levensbegeleider ondersteun ik je bij het zicht krijgen op onverwerkte gevoelens en deze te transformeren, zodat jij jouw passie en doel weer in het leven vindt en een bezield en gelukkig leven kunt leiden.

Ik ben Nic, levensbegeleider voor een bezield en gelukkig leven

Het leven heeft mij laten zien, dat wanneer je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt en door een donkere tijd van je leven gaat, het uiteindelijk licht wordt. Ik was hierdoor de verbinding met mijzelf kwijt. Dacht met mijn hoofd en niet meer met mijn hart. Inmiddels heb ik de verbinding met mijzelf gevonden en leid ik een bezield en gelukkig leven.

Dat motiveert mij enorm om mensen die ook een moeilijke tijd in hun leven ervaren en kampen met mentale en fysieke klachten en veel in hun hoofd zitten, weer te laten voelen en meer in contact te brengen met zichzelf.

Mijn persoonlijke begeleiding is erop gericht dat jij inzicht krijgt in wat je werkelijk gelukkig maakt, niet hoe het moet of hoort, maar zonder mentale en fysieke klachten, in verbinding met jezelf en je dierbaren een bezield en gelukkig leven kunt leiden.

Nic Rouwbegeleiding

Kernsessie

In de kernsessie wordt duidelijk waar je tegen aan loopt, waar je vanaf wilt en waar je naartoe wilt. Na de kernsessie beslissen we samen of we met elkaar verder gaan middels een halfjaar of een jaartraject

Persoonlijke begeleiding

6 of 12 maanden

Komen we samen tot de conclusie dat we een match zijn, dan kies jij of je 6 maanden of één jaar persoonlijke begeleiding van mij gewenst is

Dit zeggen anderen over Thuisvaart

Persoonlijke begeleiding bij jouw leven

Liever eerst vrijblijvend kennismaken?

Tijdens de kennismaking kijken we of er een goede match is en bespreken je de wensen en verwachtingen. We bespreken de werkwijze en er is voldoende ruimte om vragen te stellen, zodat we samen een goed besluit kunnen maken over de samenwerking.

Boek een vrijblijvende kennismaking in via onderstaande button.

The website will be translated into English in 2023.

Are you straight or do you identify yourself within the lhbtiq+ community?

I work with people and love human beings beyond their gender, race, religion, and sexual orientation.

It’s you I’m interested in, whoever you are, regardless of any color or form.

You are very Welcome here.

With love, Nic