Rouwbegeleiding richting een bezield en gelukkig leven

Ik ondersteun je met het omgaan van een ingrijpende gebeurtenis, zodat je zonder fysieke en mentale klachten een bezield en gelukkig leven kunt leiden.

Rouwbegeleiding voor een beziel en gelukkig leven

Heeft een ingrijpend verlies impact, waardoor je in het dagelijks leven klachten ondervindt?

Wanneer je een ingrijpend verlies meemaakt, kan dit blijvend impact hebben op je dagelijks leven. Klachten als slecht slapen, nerveus en opgejaagd voelen, veel piekeren, een kort lontje, komen met regelmaat voor. Het kan soms zelfs voelen alsof er een steen op je borst rust of dat je watten in je hoofd ervaart.
Je vraagt je af of je deze klachten maar moet accepteren.

Als rouwbegeleider begeleid ik je bij het omgaan met deze gebeurtenissen, zodat je mentale en fysieke klachten verminderen en je op termijn weer een bezield en gelukkig leven kunt gaan leiden.

Rouw ontstaat doordat we iets heel betekenisvols moeten missen

Rouwen is de manier van omgaan met verdriet en verlies.
Vaak wordt er dan gedacht aan het overlijden van een dierbaar persoon.
Maar rouwen is meer dan dat. Denk ook aan de volgende gebeurtenissen:

  • De persoon waarvan je houdt maakt andere keuzes en gaat bij je weg.
  • Het verlies van een bedrijf of baan waar je jarenlang je ziel en zaligheid in hebt gestoken
  • Door gezondheidsproblemen valt het zicht op je toekomst volledig in duigen…

Rouwen is het proces dat je iets, of iemand die je dierbaar is, en voor jou veel betekent, moet missen. Het rouwproces is het erkennen en transformeren van je verdriet en frustratie. En dat betekent ‘rouwarbeid’, want het is echt werken.

Ik help je dit proces te versnellen en is een kans om ‘het gemis’ te veranderen, waardoor je nieuwe perspectieven ziet en deze benut om zingeving aan je leven te geven.

 

Nic Thuisvaart 2
Nic Rouwbegeleiding

Ik ben Nic, levensbegeleider voor een bezield en gelukkig leven

Het leven heeft mij laten zien, dat wanneer je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt en door een moeilijke tijd van je leven gaat, het uiteindelijk licht wordt. Ik was hierdoor de verbinding met mijzelf kwijt. Dacht met mijn hoofd en niet meer met mijn hart. Inmiddels heb ik de verbinding met mijzelf gevonden en leid ik een bezield en gelukkig leven.

Dat motiveert mij enorm om mensen die ook een moeilijke tijd in hun leven ervaren en kampen met mentale en fysieke klachten en veel in hun hoofd zitten, weer te laten voelen en meer in contact te brengen met zichzelf.

Mijn persoonlijke begeleiding is erop gericht dat jij inzicht krijgt in wat je werkelijk gelukkig maakt, niet hoe het moet of hoort, maar zonder mentale en fysieke klachten, in verbinding met jezelf een bezield en gelukkig leven kunt leiden.

Kernsessie

In de kernsessie wordt duidelijk waar je tegen aan loopt, waar je vanaf wilt en waar je naartoe wilt. Na de kernsessie beslissen we samen of we met elkaar verder gaan middels een halfjaar of een jaartraject

Persoonlijke begeleiding

6 of 12 maanden

Komen we samen tot de conclusie dat we een match zijn, dan kies jij of je 6 maanden of één jaar persoonlijke begeleiding van mij gewenst is

Dit zeggen anderen over Thuisvaart

Nic van Thuisvaart

Liever eerst vrijblijvend kennismaken?

Tijdens de kennismaking kijken we of er een goede match is en bespreken we je wensen en verwachtingen. We bespreken de werkwijze en er is voldoende ruimte om vragen te stellen, zodat we samen een goed besluit kunnen maken over de samenwerking.

Boek een vrijblijvende kennismaking in via onderstaande button.

The website will be translated into English in 2023.

Are you straight or do you identify yourself within the lhbtiq+ community?

I work with people and love human beings beyond their gender, race, religion, and sexual orientation.

It’s you I’m interested in, whoever you are, regardless of any color or form.

You are very Welcome here.

With love, Nic